Otsonointi

Tarjoamme palvelunamme myös laadukasta otsonointia mm. hajujen, hiukkasten ja mikrobien poistoon. Laitteemme on tarkoitettu ammattikäyttöön: Laite neutraloi tehokkaasti hajuja sekä myös poistaa ilmasta homeitiöitä ja allergeeneja. Otsonaattoria voi käyttää monenlaisissa tiloissa mm. toimistoissa, kotona veneissä, asuntoautoissa ja varasto-/hallitiloissa.

Otamme turvallisuusasiat vakavasti: Otsonoinnin aikana tilassa ei saa olla ihmisiä tai eläimiä. Elintarvikkeet on suojattava ilmatiiviisti. Tilan tekstiilit tulee sijoitella ilmavasti esimerkiksi henkareille tai ripustaa roikkumaan esim. kaiteelle, jotta otsoni käsittelee ne läpikotaisin. Tarvittaessa toimitamme tekstiilit pesulaan erikoiskäsittelyyn. Otsonoinnin jälkeen tilaa on tuuletettava huolellisesti usean tunnin ajan.

Sinivalo

Sinisen valon antimikrobinen vaikutus perustuu sen erittäin tehokkaaseen kykyyn aktivoida luonnollisesti valoherkkiä aineenvaihduntatuotteita mikrobien sisällä siten, että ne alkavat tuottamaan solun sisälle reaktiivisia happiradikaaleja. Happiradikaalit tuhoavat mikrobille elintärkeitä solun osia.

Otsoni (O3) on väritön, pistävän raikkaan hajuinen ja ärsyttävä yhdiste. Otsoni poistaa epäpuhtauksia hapettamalla. Otsonoinnin teho hajujen poistossa perustuu kemiallisten epäpuhtauksien hajottamiseen. Otsonin hapetusreaktioissa voi syntyä ilmaan uusia terveydelle haitallisia yhdisteitä ja pienhiukkasia.

Otsonaattori eli otsonia tuottava laite muodostaa otsonia huoneilmaan joko koronapurkausmenetelmällä, UV-valolla tai kylmäplasman avulla. (lähde:hengityslitto.fi)