Furnished Rental Housing for Businesses: Accommodating Employees for Long-term Stays

Benefits of Furnished Rental Housing for Businesses

Furnished rental housing offers numerous benefits for businesses accommodating foreign employees for long-term stays. Firstly, it provides a more cost-effective solution compared to traditional hotel stays, especially for stays longer than a few weeks. Furnished rental housing typically offers more space, comfortable living space, a fully equipped kitchen, and laundry facilities, making it a more comfortable and convenient option for long-term guests.

 • Cost-effectiveness: Compared to hotels, furnished rentals offer lower rates for extended stays, especially with options like bulk discounts for businesses.
 • Comfort and convenience: Spacious living areas, equipped kitchens, and laundry facilities provide a home-like feel for employees.
 • Sense of home and continuity: A furnished apartment allows employees to maintain routines and enjoy stability in an unfamiliar environment.

Flexibility and Adaptability

The service can also include additional options like airport pick-up, an introduction to the area, or stocking the refrigerator.

 • Additional services: Airport pick-up, local orientation, and pre-stocked groceries ease the transition for employees.
 • Privacy and independence: Furnished rentals offer more privacy and independence than hotels, promoting work-life balance.
 • Flexibility: Easily extend or shorten the length of stay as needed, adapting to changing business requirements.

Improved Employee Well-being and Productivity

Additionally, furnished rentals provide a sense of home for foreign employees, helping them acclimate to their new surroundings and feel more comfortable during their stay. This can lead to increased satisfaction and productivity among employees, ultimately benefiting the business.

 • Well-being: Comfortable living quarters contribute to employee well-being and better performance.
 • Satisfaction: Happy employees are more productive and stay with the company longer.
 • Productivity: A sense of home and stability leads to increased focus and efficiency.

Removal Finland Ltd: Your Ideal Solution

Through our extensive network and expertise in furnished rental housing, Removal Finland Ltd is dedicated to providing businesses with the ideal solution for accommodating their domestic or foreign employees. Whether it’s a single executive or a team of professionals, our furnished rental housing options are designed to meet the diverse needs of businesses and their employees during long-term stays.

 • Extensive network: Access to a wide variety of furnished rental options across different locations.
 • Expertise: Experienced team to guide you through the process and find the perfect fit.
 • Diverse options: Cater to individual preferences and company needs with flexible solutions.

Removal Finland`s furnished rental housing offers a practical and comfortable option for accommodating domestic or foreign employees for long-term stays, and can contribute to a positive experience for both the employees and the business.

Contact Removal Finland Ltd today to learn more about our furnished rental housing solutions! www.removal.fi

We can warmly recomend – Ari Eskola (RTK- Henkilöstöpalvelu Oy)

#foreignrelocation #domesticrelocation #furnishedapartments  #furnishedapartmentsforcompanies #asuntojenkalustaminen #kalustettujenasuntojenvälittäminen #kalustetutasunnot #työntekijöidenasuminen #luotettavuus #rehellisyys #jatkuvuus #removalfinland

Tuorein palvelu: Kalustettujen vuokra-asuntojen välittäminen yrityksille

Removal Finland Oy on lanseerannut uuden palvelun yrityksille ja heidän työntekijöilleen – kalustetut vuokra-asunnot. Tämä palvelu tukee yrityksemme arvoja luotettavuudesta, rehellisyydestä ja jatkuvuudesta, ja se on suunniteltu erityisesti helpottamaan yritysten ja heidän työntekijöidensä asunnonhankintaa.

Kalustetut vuokra-asunnot ovat erinomainen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat asunnon lyhytaikaisesti tai pitkäaikaisesti. Minimi vuokra-aika on 10 kuukautta, joten ne sopivat erityisesti niille, jotka tarvitsevat asunnon pitkäaikaiseen käyttöön esimerkiksi projektityöntekijöille tai muille työntekijöille, jotka liikkuvat usein eri paikoissa.

Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varustettuja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten keittiötarvikkeilla, sängyllä, televisiolla ja tarvittaessa internet-yhteydellä. Tämä tarkoittaa, että asukkaat voivat aloittaa asumisen heti ilman, että heidän tarvitsee hankkia omia kalusteita tai varusteita.

Palvelumme on erittäin helppokäyttöinen niin yrityksen yhdyshenkilöille kuin työntekijöille. Yritys voi helposti varata asunnon ja maksaa vuokran suoraan meille.

Olemme erittäin innoissamme tarjotaksemme tämän uuden palvelun yrityksille ja työntekijöille. Uskomme, että se helpottaa heidän asunnonhankintaansa ja tukee heitä tekemään työtään mahdollisimman tehokkaasti ja mukavasti. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää lisää tai varata asunnon.

Näin toimii Avaimet käteen -muuttopalvelu yrityksille

Yrityksen muuton ei tarvitse häiritä liiketoimintaa. Removalilla onnistuu avaimet käteen -palvelu, joka sujuu näin:

1. Asiakkaan tapaaminen
Asiakkaan tapaamisessa käydään läpi yrityksen brändiohjeistus ja tehdään yhdessä sisustussuunnitelma asiakkaan kanssa. Sisustussuunnitelmassa uuden tilan pohjapiirrokseen merkitään huonekalujen sijoittelu sekä pohditaan yhdessä, mistä huonekaluista luovutaan tai mitä
ostetaan lisää.

2. Uuden tilan siivous
Uusi tila siivotaan putipuhtaaksi.

3. Pakkaus
Asiakkaalle toimitetaan kannellisia laatikoita, joissa on kunkin työntekijän nimi. Asiakas voi itse pakata tavarat näihin laatikoihin tai sitten Removalin henkilökunta tekee sen.  Kalusteisiin merkataan myös kunkin työntekijän nimi.

4. Kalusteiden ja tavaroiden siirto
Uudet kalusteet tilataan ja kasaus tapahtuu uudessa tilassa. Sen jälkeen siirretään vanhat huonekalut paikoilleen suunnitelman mukaisesti. Seuraavaksi viedään kannelliset laatikot ja muut pientavarat ja ne laitetaan paikoilleen kuten taulut seinille tai tv asennetaan.

Removalilta onnistuu myös kassakaapin siirto uuteen tilaan.

5. Vanhan tilan siivous
Vanhaan tilaan jätetään kierrätettävät kalusteet sekä muut tavarat, joista Removal huolehtii oikeaoppisesti kierrättäen. Vanha tila siivotaan ja asiakkaalle palautetaan avain.

6. Uuden tilan valokuvaus
Yritys tarvitsee usein kuvia tiloistaan nettisivuille, sosiaaliseen mediaan tai muuhun markkinointiin.
Removalin kautta onnistuu ammattivalokuvaajan ottamat kuvat, kun tila on valmis.

Koko muuttoprosessiin menee aikaa vähintään viikko. Fyysiseen muuttoon menee pari päivää, jotka voidaan aikatauluttaa viikonlopulle. Näin liiketoimintaa voidaan jatkaa normaalisti maanantaina.

Liiketoimintaa onnistuttiin jatkamaan saumattomasti yrityksen muuton aikana

Yrityksen muutto uusiin tiloihin on aina iso asia. Näin kävi Kiinteistömaailman Töölön konttorissa. He olivat olleet samassa toimistotilassa yrityksen perustamisesta lähtien. Taloyhtiössä alkoi peruskorjaus ja Kiinteistömaailmassa uuden toimistotilan etsiminen. Uuden toimistotilan löydyttyä oli toiveissa löytää yhteistyökumppani, joka hoitaisi kaikki muuttoon liittyvät asiat, eikä pelkkää muuttokuljetusta. Muuttoon liittyy huonekalujen ja tavaroiden kuljettamisen lisäksi mm. tavaroiden pakkaaminen, ylimääräisten toimistokalusteiden kierrätys, uuden tilan siivous ennen muuttoa, tilan sisustussuunnittelu, tavaroiden paikoilleen laitto ja uusien kaappien kasaus.

” Halusimme löytää toimijan, joka pystyisi tekemään tilaamamme palvelun yksilöllisesti ja joustavasti asiakkaan toiveet huomioiden kustannustehokkaasti.” toteaa Sari Halkosalmi, yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, LVV.

Removal Finland Oy:tä suositeltiin Kiinteistömaailman asiakkaan toimesta. Halkosalmi pyysi tarjouksen ja sen läpikäytyään totesi, että Removalin tarjoama palvelu vastasi juuri sitä, mitä tarvittiin ja sen lisäksi se oli saaduista tarjouksista monipuolisin ja kustannustehokkain.

Palvelun hyödyt
Kiinteistömaailman ei tarvinnut itse käyttää aikaa muuttoon ja mikä tärkeintä, he pystyivät keskittymään sinä aikana omaan liiketoimintaansa.

”Tämä oli erinomainen ratkaisu, jossa suurin hyöty meille oli ajansäästö. Muutto tapahtui perjantaina ja maanantaina meillä oli uusi toimisto valmiiksi laitettuna sekä sisustettuna. Pääsimme jatkamaan omaa työtämme heti. Removal hoiti muuton nopeasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.”iloitsee Sari Halkosalmi.

Yhteistyö jatkuu
Muuton yhteydessä toimiston viikkosiivous siirrettiin Removalille. Yhteistyökuvioita, johon sisältyvät vuokra-asuntojen muutto, siivous ja pienet remontit on kehitelty alkusyksystä alkaen.

”Olemme jo parille omalle asiakkaallemme suositelleet pieniä remontteja Removalin kautta.”
kertoo Sari Halkosalmi.

Palvelut joita käytettiin:
Avaimet käteen -muuttopalvelu
Siivouspalvelut
Vuokra-asuntojen muutto, siivous ja pienet remontit

 • Kyseinen asiakkuus on luvanut toimia Removal Finland Oy:n referenssinä.

Tanjan aloitus

Kaikki järjestyy, last minute panic, muutto muuttopalvelu varaston tyhjennys kuolinpesä palvelut vuokranantajille kalmasiivous

Meillä on ilo esitellä uusi vahvistus tiimissämme: Tanja Österman!

Saimme Removalin tiimiin iloista naisenergiaa, koska tänään meillä ilo esitellä palvelujohtaja Tanja Österman. Hän on jämpti organisoija ja hän toimii luotettavasti tilanteessa kuin tilanteessa. Tervetuloa Tanja! ☺

Tanjalla on vahva palveluliiketoiminnan tausta, joka hän on toiminut muun muassa monipuolisissa
kiinteistöpalvelualan tehtävissä useiden vuosien ajan. Tanja tulee toimimaan Removalilla muunmuassa organisointi-, kehitys- ja työnjohtotehtävissä. Tavoitteena on luoda erinomaista
asiakaskokemusta muuttuvassa palvelukulttuurissa.

”Olen iloinen saadessani todeta olevani
’Removalilainen” -toteaa Tanja

Removalin arvopohja ja tapa toimia istuvat omaan arvomaailmaani erinomaisesti. Erityisesti halu kokeilla uutta, rehellisyys ja luotettavuus ovat minulle tärkeitä arvoja, joissa on valttia tulevaisuuteen, kertoo Tanja.

#uusityöntekijä #tervetuloa #palvelujohtaja #naisenergiaa #uusivahvistus #muutot #kuolinpesä
#varastotyhjennys #uusityöntekijä #yhteistyö
#luotettavuus #rehellisyys #jatkuvuus

Mistä löytyy joustavaa ainutlaatuista palvelua avaimet käteen periaatteella?

Muutto varasto kuolinpesä palvelu avaimetkäteen

Monella ystävällämme tuntuu varastosta löytyvän ylimääräistä käyttökelpoista tavaraa. Aika ei riitä esimerkiksi ruuhkavuosien tai omien vanhempien hoitamisen takia. Voi olla myös niin, että kuolinpesän tavaroiden lajittelu tuntuu liian surulliselta tai ei halua siirtää tavaroita omiin nurkkiin.

Vuosien varrella olemme törmänneet kysymykseen: mistä löytyy joustavaa ainutlaatuista palvelua avaimet käteen periaatteella.

Kokosimme porukan kasaan, jolla on sama ajatusmaailma henkilökohtaisen palvelun tärkeydestä. Me voimme olla avuksi muutto tyhjennysten, varastojen tyhjennyksien tai kuolinpesien käsittelyn kanssa. Tavarat käsitellään ja kierrätetään asiaankuuluvalla tavalla.

Onko sinulla tai tuttavallasi kohde, jossa voisimme olla avuksi? Ota yhteyttä!
Soita nyt +358 40 656 7070