Työvoiman välitys / Cross-Border Recruitments / Staffing/Employment

Osaavan, tunnollisen ja sopivan henkilöstön puute on usein asiakkaidemme kasvun ja jopa toiminnan este. Me Removal Finland Oy:ssä haluamme auttaa asiakkaitamme osaajapulassa. Tekijät puuttuvat! Välitämme tekijöitä (moniosaajia) Euroopasta sekä tarvittaessa myös Aasiasta. Suomi nousuun!

Me tuomme Suomeen asiakkaillemme pysyvää työvoimaa. Asiakkaamme tekevät vakituiset työsopimukset työntekijöiden kanssa ja näin ollen maksavat veronsa Suomeen. Töitä pyritään tarjoamaan ja löytämään tietysti myös mahdollisille puolisoille, jolloin saadaan koko perhe Suomeen. Prosessi ja kotouttaminen hoidetaan vastuullisesti kaikkine haastatteluineen ja mahdollisine suomen kielen kursseineen, osaamisen näyttökokeineen, työturvallisuuskorttikoulutuksineen, viisumineineen, työlupineen ja veronumeroineen.

Kotouttaminen pitää sisällään mm. henkilötunnuksen hakemisen, matkakortin hankkimisen ja pankkitilin avaamisen.

Ensisijaiset alat joihin välitämme työvoimaa ovat:

Kiinteistöpalvelu- (siivous, kiinteistöhuolto, ulkoalueen hoitajat), logistiikka-, rakennus- (talonrakentaja, maalari, muurari, kirvesmies, raudoittaja, aputyövoima), metalli- (hitsari, kokoonpano ja aputyövoima) ja ravintola-ala.