Tuholaistorjunta

Meiltä saat apua mm. seuraavien haittaeläimien torjuntaa:

Sokeritoukka on yksi tavallisimmista sisätiloissa esiintyvistä haittaeläimistä turkiskuoriaisten lisäksi. Ne ovat erittäin vikkeliä liikkeissään ja viihtyvät hyvin lämpimissä sekä kosteissa paikoissa. Sokeritoukka pitää hämärästä ja tulee esiin syömään piilopaikastaan vasta pimeän tultua.

Lude/Lutikkakanta kasvaa nopeasti, jos sillä vain on syötävää ja suotuisia piilopaikkoja. Jos epäilet, että kiinteistössä on lutikoita, kannattaa sinun ottaa pikimmiten yhteyttä tuholaistorjunnan ammattilaiseen.

Torakka muodostavat yhdyskuntia lämpimiin sekä kosteisiin tiloihin ja voivat aiheuttaa mittavan tuholaisongelman lyhyessäkin ajassa. Torakoiden tiedetään levittävän tauteja ja niihin liittyy useita muita terveysriskejä. Jos joudut tekemisiin tämän hyönteisen kanssa, voit olla vaarassa saada salmonellaa, punataudin tai maha-suolitulehduksen. Torakoiden torjunnassa on hyvä ottaa yhteyttä ammattilaiseen, koska harvoin jos koskaan torakoista pääsee eroon torjunta-aineilla joita myydään päivittäistarakaupoissa.